“Μηχανική βλάβη” στο αεροσκάφος του Μπλίνκεν στο Νταβός

“Μηχανική βλάβη” στο αεροσκάφος του Μπλίνκεν στο Νταβός

Απρόοπτο, φέρεται να καθυστέρησε την επιστροφή του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν στις ΗΠΑ από την Ελβετία

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και η συνοδεία του αντιμετώπισαν πρόβλημα σε αεροδρόμιο της Ελβετίας, όπου ο Άντονι Μπλίνκεν βρισκόταν για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός.

Αναχώρησαν με ελικόπτερα από το ελβετικό θέρετρο για να μεταβούν στο αεροδρόμιο, όπου  επιβιβάστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο Boeing 737. Ομως ενημερώθηκαν πως το αεροσκάφος κρίθηκε μη ασφαλές για πτήση εξαιτίας διαρροής οξυγόνου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters που αναμεταδίδει πληροφορίες του Bloomberg.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι