Μνήμη γλυκείας πατρίδας. Ένα ντοκιμαντέρ για τους Μικρασιάτες της Κύπρου

Μνήμη γλυκείας πατρίδας. Ένα ντοκιμαντέρ για τους Μικρασιάτες της Κύπρου

Αύριο Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 19.00 θα γίνει στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Καλλιπόλεως 75, στην Αγλαντζιά (1678 Λευκωσία) η πρώτη επίσημη προβολή του κινηματογραφικού ιστορικού ντοκιμαντέρ “Μνήμη γλυκείας πατρίδας”, σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου.

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της Τετράκτυς Φιλμς με την ΣΕΚιν, Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού, Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Η προβολή οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Α.Ε.Ι. AUDIOVISUAL FORUM, το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Κύπρου, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο.

Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι