Μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά

Μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά
Συγγενείς, στελέχη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και πολίτες συμμετέχουν στο μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από το θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στο Α΄ Νεκροταφείο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης καθώς και πολλά στελέχη του κόμματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οποία απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2021 μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου, τελέστηκε μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παρόντες ήταν ο σύζυγος της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Χάρης Δούκας, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Θανάσης Γλαβίνας, ο Παναγιώτης Δουδωνής, ο Δημήτρης Μάντζος, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Κώστας Γείτονας ο Δημήτρης Ρέππας καθώς και ο Σωκράτης Φάμελλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Φώφη Γεννηματά είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2008. Δεκατρία χρόνια μετά, στις 11 Οκτωβρίου του 2021 η νόσος παρουσίασε υποτροπή, η Δώφη Γεννημτά παραιτήθηκε από υποψήφια για τις εκλογές νέας ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ και εισήχθη στον Ευαγγελισμός. Δυο εβδομάδες αργότερα, στις 25 Οκτωβρίου, και ενώ ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα είχε πέσει σε ηπατικό κώμα, άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx