Μωραΐτης για Γεροβασίλη: Δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν είναι πια υπουργός να μου στείλει τα ΜΑΤ

Μωραΐτης για Γεροβασίλη: Δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν είναι πια υπουργός να μου στείλει τα ΜΑΤ

Συνεχίζεται η κόντρα του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη με την Όλγα Γεροβασίλη, που του έστειλε εξώδικο για τις αναρτήσεις του.

Η Όλγα Γεροβασίλη τράβηξε το σκοινί στέλνοντας εξώδικο στον στιχουργό για τις αναρτήσεις που παραθέτουμε παρακάτω, και ο λόγος είναι ίσως ότι ο κ. Μωραΐτης είναι υπολογίσιμος, καθώς έχει σχεδόν 54.000 ακολούθους στο X/twitter. Ο στιχουργός άσκησε με τις αναρτήσεις του κριτική στο ότι η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για την “Αυγή”, για τη σωτηρία της οποίας η ίδια κόπτεται, αλλά και για το γεγονός ότι ο Κασσελάκης είχε πάει στοις φωτιές της Αττικής ενώ εκείνη χόρευε σε πανηγύρι της περιφέρειάς της. Η βουλευτής Άρτας και Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής έκρινε σκόπιμο να τον απειλήσει με μήνυση σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «συλλήβδην οι ισχυρισμοί και τα σχόλια υπερβαίνουν κάθε όριο ανοχής και αποσκοπούν στο να προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, να αμαυρώσουν την πολιτική μου πορεία, να πλήξουν το κύρος, την αξιοπιστία, την ηθική μου υπόσταση αλλά και να προσβάλλουν την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια μου».

Οι δύο πρώτες αναρτήσεις που παραθέτουμε έδωσαν την αφορμή για το εξώδικο και το τρίτο απαντά στο εξώδικο. Στην τριτη ανάρτηση μεταξύ άλλων ο κ. Μωραΐτης γράφει ότι «η κυρία Γεροβασίλη εξελίχθηκε σε ένα είδος πολιτικών (λίγων ευτυχώς) που έχουν εγγενές ταυτοτικό πρόβλημα: Ξεκίνησαν Αριστεροί και επειδή κυβέρνησαν νομίζουν ότι έγιναν εξουσία και κράτος εν κράτει. Το είχαν πάθει και άλλοι πριν και θα το πάθουν και άλλοι μετά. Αλλιώς ο Όργουελ δε θα γινόταν συγγραφέας». Επίσης απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να σταθεί το εξώδικο ή η μήνυση αφου όλα όσα αναφέρει στις αναρτήσεις του είναι αληθή, καθώς όντως η Όλγα Γεροβασίλη όταν καιγόταν η Αττική ανήρτησε φωτογραφία από το πανηγύρι στην περιφέρειά της και εκείνην να χορεύει, όπως και ότι δεν έδωσε συνδρομή στον έρανο για την “Αυγή”.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx