Μόσχα: Έτοιμος κατά 34% ο Nord Stream 2

Το ενεργειακό παίγνιο στο Βορρά – Η Γερμανία, η ελληνική γκάφα και ο Ερντογάν, Γιώργος Αδαλής

Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream-2 έχει ολοκληρωθεί κατά 34% και μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί υποθαλάσσια, στον πυθμένα της Θάλασσας της Βαλτικής, 830 χιλιόμετρα αγωγού, ανακοίνωσε η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom.

Τα στοιχεία αυτά παρουσιάσθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε ο διευθύνων σύμβουλος της Gazprom Αλεξέι Μίλερ με τον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της εταιρείας Uniper (ένας από τους εταίρους της Gazprom στην κατασκευή του αγωγού Nord Stream-2) Μπέρνχαρντ Ρόιτερσμπεργκ, στην οποία συζήτησαν τρέχοντα ζητήματα συνεργασίας και παροχής φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream-2.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version