Μόσχα: Ο Ναβάλνι δουλεύει για τη CIA

Μόσχα: Ο Ναβάλνι δουλεύει για τη CIA

Σκληρή απάντηση στον επικριτή του Βλαντίμιρ Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι έδωσε την Πέμπτη το Κρεμλίνο, μετά τις κατηγορίες του Ναβάλνι ότι πίσω από τη δηλητηρίασή του δεν βρίσκεται άλλος από τον ίδιο τον Rώσο πρόεδρο.

«Η Ρωσία έχει πληροφορίες ότι ο Ναβάλνι συνεργάζεται με τη CIA» αναφέρει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ. «Έλαβε οδηγίες  από αυτήν περισσότερες από μια φορές».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολοντιν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ναβάλνι «συνεργάζεται με δυτικές αρχές και ειδικές υπηρεσίες».

«Δεν είναι ο ασθενής που εργάζεται με τις ειδικές υπηρεσίες της Δύσης -είναι οι δυτικές ειδικές υπηρεσίες που συνεργάζονται μαζί του, αυτή είναι μια πιο ακριβής διατύπωση… Ναι, έχουμε τέτοιες πληροφορίες, μπορώ ακόμη και να είμαι πιο συγκεκριμένος: τα στελέχη της CIA εργάζονται μαζί του σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει διάφορες οδηγίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέσκοφ στους δημοσιογράφους, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Βολοντιν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι