Μοσκοβισί: Η Βρετανία μπορεί να αποφύγει Brexit χωρίς συμφωνία

Μοσκοβισί: Η Βρετανία μπορεί  να αποφύγει Brexit χωρίς συμφωνία

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων και Φορολογίας Πιέρ Μοσκοβισί πιστεύει ότι η Βρετανία δεν θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία αποχώρησης.

Οι ηγέτες της ΕΕ έδωσαν την Παρασκευή στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι μια τελευταία ευκαιρία για να διασφαλίσει πως η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ένωση με συντεταγμένο τρόπο, όμως το κόμμα της και το βρετανικό κοινοβούλιο παραμένουν βαθιά διαιρεμένα αναφορικά με τη συμφωνία διαζυγίου που η πρωθυπουργός διαπραγματεύθηκε.

«Πεποίθησή μου είναι ότι μπορούμε να αποφύγουμε ένα Brexit χωρίς συμφωνία και πιστεύω ότι θα το αποφύγουμε», δήλωσε ο Μοσκοβισί στον ραδιοσταθμό RTL.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version