“Μου έριξε κεφαλιά, και ήταν και συμμαθητής μου” λέει ο αντιδήμαρχος Νίκαιας για την επίθεση δημοτικού συμβούλου

“Μου έριξε κεφαλιά, και ήταν και συμμαθητής μου” λέει ο αντιδήμαρχος Νίκαιας για την επίθεση δημοτικού συμβούλου

Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση στη Νίκαια από δημοτικό σύμβουλο και κατέληξε στο νοσοκομείο είπε στο MEGA ότι ο σύμβουλος τον προκάλεσε και τον απείλησε.

 

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων «Είχαμε μια αντέγκληση και ήρθε απροκάλυπτα και με χτύπησε. Με προκάλεσε και με απείλησε. Ήρθε και μου “κόλλησε” το πρόσωπο του στο πρόσωπό μου και μου έριξε μια δυνατή κεφαλιά ξαφνικά. Μου άνοιξε η μύτη και ήρθα στο Τζάνειο γιατί είμαι και καρδιοπαθής. Είμασταν και συμμαθητές, δεν το περίμενα».

«Τώρα είμαι μέσα στα ιατρεία, στα εξεταστήρια» πρόσθεσε. Όπως αναφέρει, η επίθεση του δημοτικού συμβούλου ήταν αιφνιδιαστική και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αν και ήταν «10 άτομα μαζεμένα για να καταθέσουν στη δίκη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 10:30 σήμερα το πρωί, και ενώ ήταν σε εξέλιξη στο Ειρηνοδικείο υπόθεση του δήμου,  ένας δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις (Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Ρέντη ο φερόμενος ως επιτιθέμενος, Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη ο αντιδήμαρχος) όμως δεν ήταν σαφής ο λόγος της έντονης διαφωνίας, πέραν της γενικής αναφοράς ότι αφορούσε τη στάση του δήμου. Στο Ειρηνοδικείο επικράτησε αναστάτωση με τον δημοτικό σύμβουλο να απομακρύνεται, την ώρα που ο αντιδήμαρχος είχε πέσει στο πάτωμα και αιμορραγούσε.

Την επίθεση καταδίκασε και ο επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβούλου που “έριξε κουτουλιά” στον αντιδήμαρχο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δημοτικού συμβούλου συνεχίζονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι