Μυστήριο με την πτώση ζευγαριού από τον 4ο όροφο

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκαν από πτώση από μεγάλο ύψος ένας άνδρας 52 ετών και μια γυναίκα 43 ετών στα Ιωάννινα. Οι δύο τους βρέθηκαν νεκροί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας από ηλικιωμένο ένοικο, σήμερα το πρωί.

Η γυναίκα είχε νοικιάσει πρόσφατα διαμέρισμα στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ τα στοιχεία του άνδρα παραμένουν άγνωστα. Η Αστυνομία δεν έχει αποκλείσει πλήρως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με την έννοα ένας από τους δύο να παρέσυρε σε πτώση τον άλλο, όπως και αποκλείει και την διπλή αυτοκτονία. Αποκλείει όμως να έχει εμπλακεί τρίτο πρόσωπο. Αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή που ίσως ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Το ζευγάρι έπεσε κάποια στιγμή τη νύχτα, όμως δεν άκουσε κανείς τίποτα, ίσως λόγω και των καιρικών συνθηκών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι