Μυστηριώδης θάνατος γνωστού ποδοσφαιριστή

Μυστηριώδης θάνατος γνωστού ποδοσφαιριστή

Κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής βρίσκονται στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης Θεσσαλονίκης, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης. Ο θάνατος εκτιμάται ότι π, αλλά οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε, άγνωστες.

Το αυτοκίνητο του 30χρονου ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε νωρίς τα ξημερώματα κατά την περιπολία αστυνομικών στη μαρίνα. Οι αστυνομικοί φώτισαν με τους φακούς τους το εσωτερικό ενός σταθμευμένου ΙΧ και είδαν έναν άνδρα να έχει στο λαιμό του τρία λουριά μιας χρήσης που προφανώς χρησιμοποιήθηκαν για την πρόκληση ασφυξίας.

Ο 30χρονος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος χθες από μια φίλη του. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή. Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς. Ο Νίκος Τσουμάνης, αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη, την Ξάνθη, την Βέροια, τον Πανθρακικό και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο πατέρας του, Λεωνίδας Τσουμάνης, είπε ότι είχε μέρες να μιλήσει με το γιο του αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη, «Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν, ίσως, δεν ξέρω τι να πω», σχολίασε ο πατέρας.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι και της αυτοκτονίας, επειδή τα πλαστικά λουράκια στο λαιμό του ήταν με το κούμπωμα στο πλάι και το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει στο κάθισμα και να τον πνίξει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι