Ν. Παππάς: “Μετανιώνω και ντρέπομαι για την πράξη μου” – Όσα είπε για την επίθεση σε δημοσιογράφο

Διαγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Παππά που χτύπησε δημοσιογράφο – Διαφωνεί ο Πολάκης!

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το επεισόδιο με δημοσιογράφο στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA.

Ο πρώην αθλητής και νυν ευρωβουλευτής διευκρίνισε ότι δεν φυγαδεύτηκε από τη χώρα, αλλά έφυγε κανονικά από την κύρια είσοδο, όπως κάνει καθημερινά. Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι απείλησε τον δημοσιογράφο με φράσεις όπως «θα σε δείρω», υποστηρίζοντας ότι είπε «κοίτα πώς είμαι και κοίτα πώς είσαι», αναφερόμενος αποκλειστικά στη σωματική διάπλαση και όχι σε υποτιμητικό τρόπο.

Διαγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Παππά που χτύπησε δημοσιογράφο – Διαφωνεί ο Πολάκης!

«Είδατε αυτός ο άνθρωπος, που εμφανίστηκε σε 30 εκπομπές μέσα σε μία μέρα, να έχει το παραμικρό σημάδι; Δεν τον γρονθοκόπησα», τόνισε, προσθέτοντας ότι είναι ο ίδιος ο πρώτος που καταδικάζει την πράξη του. Ο Νίκος Παππάς εξέφρασε βαθιά μεταμέλεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετανιώνω, αν είναι δυνατόν. Ζητώ συγγνώμη για αυτό το επεισόδιο. Είμαι ο πρώτος που καταδικάζω την πράξη μου, ντρέπομαι γι’ αυτήν. Δεν θέλω κανένας νεαρός που θα ακούσει αυτή την ιστορία να υιοθετήσει τέτοιες πρακτικές».

Σχετικά με τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ευρωβουλευτής είπε μεταξύ άλλων: «Η διαγραφή μου είναι το μόνο θετικό από αυτή την υπόθεση» και συνέχισε τονίζοντας ότι κανένας από το κομμα δεν τον πήρε τηλέφωνο, ενώ είπε ότι «ούτως ή άλλως δεν ταιριάζανε τα χνώτα μας πλέον, αλλάξαν επικεφαλής, είναι μετέωρο το κόμμα».

Πηγή: MegaTv

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx