Ναρκέμπορος κράτησε ομήρους παιδιά και γυναίκα χρήστη επειδή του βούτηξε ηρωίνη

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, Ρομά ηλικίας 32 ετών πήγε με τη γυναίκα και τα παιδιά τους στο σπίτι ομόφυλού του, στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, για να αγοράσει ναρκωτικά, και επειδή δεν πλήρωσε όλες τις δόσεις που πήρε, ο “πωλητής” με τους γιους του τον κυνήγησαν και κράτησαν εν συνεχεία ομήρους την οικογένειά του πρώτου μέχρις ότου αυτός τους πληρώσει.

Για την ακρίβεια, ο χρήστης πλήρωσε για μικροποσότητα, αλλά έκλεψε συσκευασίες με 160 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίες και αποχώρησε από το σπίτι. Ο 53χρονος αντελήφθη ότι έλειπαν συσκευασίες και κυνήγησε με το ΙΧ και με τους τρεις γιους του, ηλικίας 22, 28 και 35 ετών, το όχημα του χρήστη. Το πρόλαβαν στον κόμβο των ΚΤΕΛ και εκεί έδειραν τον χρήστη, και άρπαξαν τη 40χρονη γυναίκα και τα παιδιά ως ομήρους. Μία ώρα μετά “το θέμα τακτοποιήθηκε” και η οικογένεια απελευθερώθηκε.

Ομως στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών  στην περιοχή χθες το βράδυ, αστυνομικοί συνέλαβαν στο δρόμο το ζευγάρι και μετά την αφήγηση του άνδρα για όσα είχαν προηγηθεί, συνέλαβαν και όσους μετείχαν στην “οικογενειακή επιχείρηση” του πωλητή. Τα ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν για εξετάσεις σε νοσοκομείο και το ζευγάρι καθώς και οι έμποροι – απαγωγείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι