Ναυάγιο στη Σικελία: Ο Βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς μεταξύ των αγνοουμένων

Έκτακτο δελτίο για ακραία καιρικά φαινόμενα από την ΕΜΥ

Ένας νεκρός και έξι αγνοούμενοι είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από ναυάγιο στη Σικελία, όταν ένα ιστιοφόρο μήκους 56 μέτρων, βυθίστηκε ανοικτά του Παλέρμο τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/08/2024).

Μεταξύ των αγνοουμένων στο ναυάγιο της Σικελίας είναι ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς, ενώ η σύζυγός του Άντζελα Μπακάρις, διασώθηκε.

Ο 59χρονος Λιντς αθωώθηκε τον Ιούνιο από ένα δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο για κατηγορίες για απάτη, που σχετίζονταν με την πώληση της εταιρείας του λογισμικού Autonomy στην Hewlett-Packard έναντι του ποσού των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2011.

Οι αγνοούμενοι είναι βρετανικής, αμερικανικής και καναδικής υπηκοότητας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Μεταξύ των 15 διασωθέντων είναι ένα παιδί ηλικίας 1 έτους.

Καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις σάρωσαν την Ιταλία τις τελευταίες ημέρες, με πλημμύρες και κατολισθήσεις να προκαλούν μεγάλες ζημιές στο βόρειο τμήμα της χώρας, έπειτα από εβδομάδες ζέστης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι