Νέα ανατροπή τρακτέρ – Νεκρός 47χρονος

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στον Κηφισό - ΙΧ προσέκρουσε πάνω στις μπάρες

Τρακτέρ ανετράπη σε ανηφορικό δρόμο στην Μακρυνεία Αιτωλοακαρναίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 47χρονος και να τραυματισθεί ο αδελφός του, που επέβαινε κι εκείνος στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος, πατέρας τριών παιδιών, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ. Το δυστύχημα συνέβη σήμερα το απόγευμα στις 16:50 σύμφωνα με το agrinionews. Το τρακτέρ μετέφερε ξυλεία και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω βροχοπτώσεων. Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν. Πάντως ανεξαρτήτως της αιτίας του συγκεκριμένου δυστυχήματος, τα τροχαία με τρακτέρ είναι πάνω από 300 κάθε χρόνο στην Ελλάδα και κατά μέσο όρο χάνονται 40 ζωές κατ΄έτος. Πριν  από τρεις ημέρες σκοτώθηκε σε ανατροπή τρακτέρ στη Νάουσα ένας 75χρονος την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες στο κτήμα του, και πριν από έξι μέρες σκοτώθηκε ένας 19χρονος στην Κρήτη και τραυματίσθηκε συνομήλικός του που επέβαινε στο αγροτικό όχημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx