Νέα αποχώρηση από τους “Σπαρτιάτες”

Στίγκας κατά Κασιδιάρη και οι Σπαρτιάτες αλλού - Η παρέμβαση Τασούλα,

Την αποχώρηση του από το κόμμα των ”Σπαρτιατών” ανακοίνωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βαλτογιάννης, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασσούλα, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαλτογιάννης «ο κ. Στίγκας με τις ανέρευστες και ανυπόστατες καταγγελίες του κατέστη επί της ουσίας η αφορμή τής εισαγγελικής δίωξης εμού του ίδιου αλλά και των υπόλοιπων 10 συναδέλφων του».

«Η πολιτική και ηθική μου αξιοπρέπεια, επιτάχυναν τη διακοπή τής συμπόρευσης μου στην Κ.Ο ”Σπαρτιάτες»” υπό την ηγεσία του κ. Στίγκα και για αυτούς τους λόγους δηλώνω την άμεση ανεξαρτητοποίηση μου», καταλήγει στην επιστολή που ο κ. Βαλτογιάννης.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη αποχώρηση βουλευτή από τους Σπαρτιάτες, μετά την εισαγγελική δίωξη εναντίον των 11 βουλευτών του κόμματος, για εξαπάτηση εκλογέων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι