VIDEO

Νέα Αριστερά προς Κασσελάκη για σπίτι 1,8 εκατ.: “Καλορίζικο, άμα τελειώσει η ανακαίνιση, ας μας πει για το πόθεν έσχες”

Νέα Αριστερά προς Κασσελάκη για σπίτι 1,8 εκατ.: “Καλορίζικο, άμα τελειώσει η ανακαίνιση, ας μας πει για το πόθεν έσχες”

Σκωπτικά σχολίασαν πηγές της Νέας Αριστεράς τη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Στέφανος Κασσελάκης και στάθηκαν στο πανάκριβο σπίτι που αγόρασε.

«Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες, από το νέο του σπίτι αξίας 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης. Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση, να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντέλαγουερ, τις οποίες κατά δήλωση του, δεν έχει προλάβει να μετρήσει

»Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει και προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξιά στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων. Συνεχίζοντας τη μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την Αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο. Ο Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι