Νέα Αριστερά: Ξύλο και ύβρις στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Νέα Αριστερά: Ξύλο και ύβρις στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Ειρηνική διαμαρτυρία για τα Τέμπη κατά την διάρκεια συγκέντρωσης της ΝΔ στην Κέρκυρα διακόπηκε απότομα από τους φρουρούς του Κ. Μητσοτάκη. «Την ώρα που γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, με την άρον άρον διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή μια μέρα πριν κλείσει για τις ευρωεκλογές. Την ώρα που σε οικόπεδο στο οποίο μεταφέρθηκαν υλικά και χώματα από το σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε οστό θύματος, η φρουρά του κ. Μητσοτάκη απομάκρυνε βίαια από συγκέντρωση της ΝΔ στην Κέρκυρα νέους και νέες που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά ζητώντας “δικαιοσύνη”», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά .

«Μεταξύ των νέων παιδιών βρισκόταν μαζί με συμφοιτητές και συμφοιτήτριες της η αδερφή των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τρένο, πραγματοποιώντας ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία. Η απάντηση των ανδρών της ασφάλειας του πρωθυπουργού ήταν η λεκτική και σωματική βία όπως φαίνεται και από σχετικό φωτογραφικό υλικό», σημειώνει, σχολιάζοντας ότι «δεν έφταναν η συγκάλυψη και οι φραστικές επιθέσεις κορυφαίων υπουργών της ΝΔ στους συγγενείς των θυμάτων, πλέον η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τους αντιμετωπίζει με ξύλο και ύβρεις».

«Μόνο ντροπή κύριε Μητσοτάκη. Αν αρκεί βέβαια αυτή η λέξη να περιγράψει την έκταση της αλαζονείας και του κυνισμού. Θα αγωνιστούμε για να μην γίνει πράξη η συγκάλυψη που επιχειρεί το σύστημα Μητσοτάκη. Να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για το έγκλημα, να λάμψει η αλήθεια», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι