Νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Μητσοτάκης: "Η κρίση υπονομεύει την ανάκαμψη, για όλα φταίει η Ρωσία", Σπύρος Γκουτζάνης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την συνέντευξη του στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” θα ανακοινώσει την ημερομηνία της δεύτερης αύξησης του κατώτατου μισθού,  με βάση το απόσπασμα της συνέντευξης που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε ότι η δεύτερη αύξηση θα έρθει στις αρχές Μαΐου, ενώ θα είναι πολύ πάνω από το 2%. «Σημαντική» τη χαρακτήρισε ο κ. Μητσοτάκης, η οποία είχε αρχικά δρομολογηθεί να γίνει στις αρχές Ιουλίου. Ο κ. Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα: «Η δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού θα γίνει την 1η Μαΐου και θα είναι μεγαλύτερη σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη αύξηση».

Προηγουμένως, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «την πολιτική μας δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν απροστάτευτο απέναντι σ’ αυτό το κύμα ανατιμήσεων και, ταυτόχρονα, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο ούτε τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας, ούτε την αναπτυξιακή της διάσταση».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι