Νέα επεισόδια για τον Κουφοντίνα – Προσήχθη ο γιος του

Νέα επεισόδια για τον Κουφοντίνα – Προσήχθη ο γιος του

Ένταση και επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκαν στην συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, στο κέντρο της Αθήνας.

Το κάλεσμα ήταν για τις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, εκεί βρίσκονταν ισχυρότατες δυνάμεις των ΜΑΤ που με χημικά απέτρεψαν τον κόσμο από το να συγκεντρωθεί στην πλατεία. Ακολούθησε κυνηγητό στα στενά γύρω από την Ερμού, με τους συγκεντρωμένους να διαχωρίζονται προς τις οδούς Ερμού, Καραγιώργη Σερβίας και Σταδίου.

Στην Ερμού και τη Σταδίου οι δυνάμεις της Αστυνομίας “σπρώχνουν” τους διαδηλωτές προς το Μοναστηράκι και την Ομόνοια αντίστοιχα. Στην Καραγιώργη Σερβίας, μάλιστα, οι αστυνομικοί άρπαξαν πανό από τα χέρια των διαδηλωτών.

Η ομάδα των διαδηλωτών που κινείται επί της Σταδίου προσπάθησε να πραγματοποιήσει πορεία με πανό στο πεζοδρόμιο, υπό το βλέμμα των αστυνομικών. Μαζί ήταν και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, ο οποίος προσήχθη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι