Νέα επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ και τον Νετανιάχου για τον πόλεμο στη Γάζα

Νέα επίθεση Ερντογάν στο Ισραήλ και τον Νετανιάχου για τον πόλεμο στη Γάζα,

Νέα επίθεση στο Ισραήλ και στον Νετανιάχου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Απειλείς με ατομική βόμβα, πυρηνική βόμβα. Δεν έχει σημασία τι έχεις, έχεις τελειώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας αποκάλεσε το Ισραήλ τρομοκρατικό κράτος κατηγορώντας το ότι εφαρμόζει στρατηγική καταστροφής όλης της Γάζας μαζί με τους κατοίκους της: «Το Ισραήλ, που στοχεύει εσκεμμένα νοσοκομεία και σχολεία, καταστρέφει ολοσχερώς μια πόλη. Το Ισραήλ ασκεί κρατική τρομοκρατία».

«Εάν το Ισραήλ συνεχίσει τις σφαγές του, θα θεωρείται παντού στον κόσμο ως καθολικά καταδικασμένο τρομοκρατικό κράτος» πρόσθεσε. Ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέλαβε ότι δε θεωρεί τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση. «Η Χαμάς είναι ένα κόμμα που κέρδισε τις εκλογές. Η Χαμάς είναι ένα πολιτικό κόμμα» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Τα 2/3 από τους 12 χιλιάδες πολίτες της Γάζας που δολοφονήθηκαν είναι παιδιά και γυναίκες. Και ο πόλεμος έχει ηθική. Ο πρώτος κανόνας του νόμου του πολέμου είναι να μην βλάπτεις τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και οι άρρωστοι».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx