Νέα φωτιά σε Ροδόπη και Αργολίδα

Οριοθετήθηκε φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί

Λίγες ώρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στη Ροδόπη στις Σάπες και η Πυροσβεστική έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο, μια νέα φωτιά εκδηλώθηκε αυτή τη φορά στην περιοχή Ξυλαγανή. Εν τω μεταξύ νέα φωτιά ξέσπασε και στην Αργολίδα, κοντά στις Κοκκινάδες.

Στη Ροδόπη, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο και όλα δείχνουν πως η φωτιά στη Ξυλαγανή θα τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο. Πάνω από 20 πυροσβέστες με 11 οχήματα επιχειρούν την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Όσον αφορά στην Αργολίδα, νέος συναγερμός σήμανε γύρω στις 11:30 σήμερα, με τη φωτιά να κινείται νότια από τις Κοκκινάδες και να καίει δάσος της περιοχής. Το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται απέναντι από οικισμό. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Παράλληλα, από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx