Νέα γυναικοκτονία έγινε στη Θεσσαλονίκη

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μία ακόμα γυναικοκτονία προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη. Το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης όταν ένας 49χρονος από την Αρμενία σκότωσε το βράδυ της Κυριακής τη γυναίκα του. Πρόκειται την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021.

Ο δράστης πηγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί βρήκαν τη 48 γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια. Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Ο 49χρονος ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως προέβη στην αποτρόπαια πράξη επειδή η γυναίκα του τον απατούσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι