Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Απειλεί να αυτοκτονήσει ο δράστης

Συνελήφθη 34χρονη που μαχαίρωσε τον 35χρονο σύντροφό της στο Κορδελιό

Ακόμη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Κρήτη, στην περιοχή του Περιστερά, στο Λασίθι. Ο δράστης μάλιστα απειλεί να αυτοκτονήσει και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό. Είχαν τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο, γύρω στις 8:30 σήμερα το πρωί πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντάς τη θανάσιμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι