Νέα κρούσματα και νεκροί στις Φιλιππίνες και σε χώρες της Ασίας

Νέα κρούσματα και νεκροί στις Φιλιππίνες και σε χώρες της Ασίας

Οι Φιλιππίνες ανέφεραν 24 νέους θανάτους και 156 νέα περιστατικά μόλυνσης από το νέο κορονοϊό. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών μόλυνσης στη χώρα ανέρχεται σε 8.928 και των θανάτων σε 603.

Ανακοινώθηκε επίσης, ότι 40 ακόμη άνθρωποι θεραπεύτηκαν, με το συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν ανακτήσει την υγεία τους, να φτάνει στους 1.124. Στη Σιγκαπούρη, το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε σήμερα 447 νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19.

Πρόκειται για τη μικρότερη ημερήσια αύξηση του αριθμού των περιστατικών μέσα σε δύο εβδομάδες, με το συνολικό αριθμό των μολύνσεων να φτάνει στις 17.548, με 16 θανάτους. Στη Μαλαισία, αναφέρθηκαν σήμερα 105 νέα περιστατικά μόλυνσης, φτάνοντας συνολικά στα 6.176. Ο αριθμός των θανάτων έμεινε σταθερός στους 103, όπως είχε ανακοινωθεί χθες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι