Νέα τεθωρακισμένα ετοιμάζει η Ρωσία

Νέα τεθωρακισμένα ετοιμάζει η Ρωσία

Η Ρωσία ολοκλήρωσε μία σειρά από προκαταρκτικά τεστ για το άρμα Τ-14, αλλά και το τεθωρακισμένο όχημα πεζικού Τ-15 (IFV) που εξελίσσονται στην πλατφόρμα του τεθωρακισμένου οχήματος Armata, σύμφωνα με τον Ρώσο αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Αλεξέι Κριβορούτσκο.

“Τα προκαταρκτικά τεστ για το άρμα μάχης Τ-14 και το βαρέως τεθωρακισμένο όχημα πεζικού Τ-15 με την τοποθέτηση του πρόσθιου και οπίσθιου διαμερίσματος του κινητήρα έχουν ολοκληρωθεί. Μέσα στον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα αναμένουμε να λάβουμε την πρώτη παρτίδα πέντε οχημάτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στις δοκιμές για την αρχική ολοκλήρωση τους,” δήλωσε ο Ρώσος ΑΝΥΠΑΜ στην επίσημη εφημερίδα του υπουργείου Άμυνας “Krasnaya Zvezda.”

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version