Νεαρή Γερμανίδα σκότωσε την σωσία της για να θεωρηθεί νεκρή η ίδια

Πώς καταδίκασαν έναν αθώο σε ισόβια το 2014 στην Κω, Όλγα Μαύρου

Ένα παράδοξο έγκλημα απασχολεί δικαστήριο της Βαυαρίας: Μια 25χρονη φέρεται, ότι επειδή ήθελε να θεωρηθεί νεκρή, σκότωσε μια κοπέλα που της έμοιαζε πολύ

Tο θύμα ήταν μια 23χρονη από όμορο κρατίδιο και συγκεκριμένα από την Βάδη-Βυρτεμβέργη. Η δράστης, που ζούσε στη Βαυαρία, έψαχνε μια σωσία της και την εντόπισε μέσω του Instagram. Της είπε ότι την ενοχλεί “ένας πρώην της” και ότι ήθελε τη βοήθειά της για να εξαφανιστεί ή ότι ήθελε να “κάνει πλάκα” -κανείς δεν ξέρει με ποιο πρόσχημα παρασύρθηκε το θύμα.

Η δράστης πήγε με το αυτοκίνητο ενός 25χρονου συνεργού της τον Αύγουστο του 2022 στη Βάδη και πήραν το ανυποψίαστο κορίτσι από το σπίτι του για να πάνε μαζί στην Βαυαρία. Η 24χρονη δολοφόνος και ο συνεργός της, σταμάτησαν το όχημα σε ερημική τοποθεσία και μαζί ή μόνη της η νεαρή, κατάφεραν 56 μαχαιριές στην άτυχη 23χρονη. Το ζευγάρι αρνείται την ενοχή του.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η κατηγορούμενη φέρεται να είχε προβλήματα με έναν πρώην φίλο της ή άλλες “εκκρεμότητες” και ότι αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα ζωή. Έκρινε σκόπιμο να σκηνοθετήσει τον θάνατό της. Μέσω Instagram ήρθε σε επικοινωνία με την σωσία που εντόπισε και όταν την σκότωσε, πίστευε ότι οι Αρχές δεν θα την ταυτοποιούσαν.

Το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης βρέθηκε στην ερημική τοποθεσία από συγγενείς της κατηγορούμενης. Μέσα στο όχημα ήταν το πτώμα του θύματος. Αρχικά, οι συγγενείς της κατηγορούμενης πίστεψαν ότι “ήταν ο δικός τους άνθρωπος”. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση και το DNA ” μαρτύρησαν” την αληθινή ταυτότητα του θύματος. Η δράστης αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, όπως και ο συνεργός της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι