Νεαρή γλίστρησε σε διαχωριστικό διάζωμα και την πάτησε διερχόμενο όχημα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε απόψε στις 21:00 στη λεωφόρο Κνωσού του Ηρακλείου, όταν έχασε την ισορροπία της στο διαχωριστικό διάζωμα και βρέθηκε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με αυτόπτες, η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της επί της λεωφόρου Κνωσού και πετάχτηκε απέναντι, περνώντας από το διάζωμα. Αγόρασε κάτι και επέστρεφε βιαστικά στο ΙΧ της, περνώντας πάλι από το διάζωμα, όμως αυτή τη φορά γλίστρησε. Τη στιγμή που έπεσε στην άσφαλτο διερχόταν μια νταλίκα, που αν και είχε χαμηλή ταχύτητα, ο οδηγός της ήταν αδύνατον να προλάβει να αντιδράσει. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, περαστικοί ούρλιαζαν και προσπάθησαν να παράσχουν στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες. Αν και το ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι