Νεαρός εργάτης έχασε το ένα πόδι του σε μηχάνημα

Αισιοδοξία για τους τρεις τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ που νοσηλεύονται στη Ρουμανία
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εργάτης 22 ετών παγιδεύθηκε σε μηχάνημα κοπής αλουμινίου και δυστυχώς τραυματίσθηκαν βαριά και τα δύο πόδια του. Οι γιατροί μπόρεσαν να σώσουν μόνον το ένα.

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα, όπως αναφέρει το lamiareport συνέβη στην βιομηχανία αλουμινίου ΕΛΒΑΛ και το εργατικό κέντρο Θηβών καταγγέλλει ότι είναι το δεύτερο ατύχημα μέσα σε δύο μέρες στον ίδιο εργοδότη, αναφέροντας παράλληλα ότι έχει τραυματισθεί στα πόδια και τρίτος εργάτης σε άλλο εργοστάσιο της περιοχής.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx