Νέες καταγγελίες Ιντζέ για τα αποτελέσματα

Νέες καταγγελίες Ιντζέ για τα αποτελέσματα

Σε νέες καταγγελίες για τα αποτελέσματα των σημερινών προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Μουχαρέμ Ιντζέ.

Σύμφωνα με τον Ιντζέ «αυτήν την στιγμή το σύστημα της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής δείχνει ότι έχουν καταμετρηθεί οι ψήφοι του 37% των καλπών».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, «τα στοιχεία του πρακτορείου ειδήσεων Anadolu που μεταδίδονται από τα τηλεοπτικά δίκτυα ισχυρίζονται ότι έχει καταμετρηθεί το 85%».

Τις καταγγελίες του υποψήφιου του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, μετέδωσε η ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet Daily News.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι