Νέες παραβιάσεις: Υπερπτήσεις από τουρκικά μαχητικά

Νέες παραβιάσεις: Υπερπτήσεις από τουρκικά μαχητικά

Τουρκικός σχηματισμός 4 μαχητικών αεροσκαφών πέταξε το μεσημέρι πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 4 τουρκικών αεροσκαφών (2 F-4 και 2 F-16) εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης στις 14:03 μ.μ. και στις 14:06 μ.μ. πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων -τα δύο 2 F-16 σε ύψος 18,000 ποδιών και τα 2 F-4 σε ύψος 12.500 ποδιών.

Τα τουρκικά F-4 εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 14:28 μ.μ. και τα 2 F-16 στις 14:35 μ.μ. Όλα τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version