Νέες “βόμβες” Κοντονή κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Γενική επίθεση

Σκληρή επίθεση Χατζηδάκη σε ΣΥΡΙΖΑ – Πόλεμος ανακοινώσεων για το εργασιακό

Νέες αιχμές σε βάρος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική που ακολούθησε σε μια σειρά από κρίσιμα πολιτικά ζητήματα άφησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας απόψε στην εκπομπή «Εvening Report» του Action 24 με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά. Ο πρώην υπουργός που διαγράφηκε πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες, επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εγκλωβίσει τη ΝΔ γι’αυτό και αγκαλιάστηκε με τους ΑΝ.ΕΛ και «έκλεινε το μάτι» στην Χρυσή Αυγή.

Χαρακτήρισε προσβλητικές για την Αριστερά συνομιλίες σαν αυτή που είχε ο Νίκος Παππάς με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και τόνισε με νόημα: «Δεν παλέψαμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο κόμμα για να το κάνουν κάποιοι… μαγαζί». Ο κ. Κοντονής δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τις ενέργειες της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο της Novartis λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Τζανακόπουλος δεν είχε καμία δουλειά να πάει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση» Έκανε γνωστό ότι ο ίδιος είχε συγκρουστεί με την Βασιλική Θάνου γιατί ήθελε παράταση της θητείας της στον Άρειο Πάγο ενώ σε ότι αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο τόνισε ότι είχε διαφορές μαζί του ως προς την άσκηση πολιτικής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι