Νεκρά παιδιά και εγγόνια του ηγέτη της Χαμάς από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Νεκρά παιδιά και εγγόνια του ηγέτη της Χαμάς από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Νεκρά μέλη της οικογένειας του ηγέτη της Χαμάς.

Τρεις γιοι καθώς και εγγόνια του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια σκοτώθηκαν από ισραηλινό βομβαρδισμό στην πόλη της Γάζας. Αυτό μεταδόθηκε αρχικά από το δίκτυο Al Jazeera και επιβεβαίωσε στη συνέχεια ο επικεφαλής του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.

Μιλώντας στο Al Jazeera, o Χανίγια είπε πως από το ισραηλινό πλήγμα βρήκαν τον θάνατο τρία παιδιά του: ο Χάζεμ, ο Αμίρ και ο Μοχάμαντ. Συμπλήρωσε ότι σκοτώθηκαν επίσης εγγόνια του, τα οποία είχαν βρει καταφύγιο στον καταυλισμό προσφύγων Αλ Σάτι, υπογραμμίζοντας ότι περίπου 60 συγγενείς του έχουν σκοτωθεί από το ξέσπασμα του πολέμου. Μέχρι στιγμής οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) δεν έχουν επιβεβαιώσει το πλήγμα στον καταυλισμό προσφύγων.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι