Νεκρή 18χρονη στην Ίο

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Μία 18χρονη άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια, αλλά φαίνεται ο θάνατος να οφείλεται σε χρήση κάποιας ναρκωτικής ουσίας. Πρόκειται για 18χρονη Ελληνίδα που είχε πάει εκεί για διακοπές και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας της Ίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών, άγνωστο ποιων. Επειδή το κορίτσι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση αποφασίσθηκε να γίνει αεροδιακομιδή στην Σύρο, όμως ούτε εκεί μπόρεσαν να το σώσουν, καθώς η βλάβη ήταν σε εγκεφαλικά κέντρα. Το κορίτσι δεν έφερε κακώσεις που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια. Θα γίνει πάντως ιατροδικαστική εξέταση για να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια θανάτου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι