Νεκρό αγοράκι που στραβοκατάπιε φασόλι

Νεκρό αγοράκι που στραβοκατάπιε φασόλι

Συγκλονισμένο το Αγρίνιο από την είδηση του θανάτου ενός παιδιού, μόλις 2,5 ετών, που στραβοκατάπιε φασόλι. Το αγοράκι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο από την Τσικνοπέμπτη, την ημέρα που σημειώθηκε ο πνιγμός.

Η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε και διακομίσθηκε από το Νοσοκομείο Αγρινίου στο Νοσοκομείο Παίδων στο Ρίο της Πάτρας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε. Οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι το παιδάκι πλέον είναι εγκεφαλικά νεκρό και οι γονείς του πήραν την απόφαση να δωρίσουν ζωτικά του όργανα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το φασόλι σφήνωσε στον αεραγωγό του παιδιού και το αγόρι υπέστη ανακοπή το βράδυ της Πέμπτης. Οι γιατροί στο Αγρίνιο κατάφεραν αρχικά να το επαναφέρουν, αφαιρώντας και το φασόλι. Εν συνεχεία το παιδί διακομίσθηκε διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Όμως η βλάβη στον εγκέφαλο ήταν μη αναστρέψιμη…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι