Νεκροί από πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία

Ζάκυνθος

Ένα ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο χωριό Χαριά. Οι δύο επιβαίνοντες είναι νεκροί, ενώ το σημείο όπου έπεσε το αεροπλάνο ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων. Προτού απογειωθεί και συμβεί η πτώση αεροσκάφους, βρισκόταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου.

Το χωριό Χαριά τοποθετείται 15 χιλιόμετρα έξω από τον Πύργο. Με την πτώση του σκάφους, εκείνο παραδόθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες που βρίσκονταν εντός του να απανθρακωθούν. Οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να βοηθήσουν με λάστιχα και ό,τι άλλο διέθεταν για την πυρόσβεση.

Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική, η οποία εντόπισε τους δύο άνδρες αρχικά αναίσθητους, επιβεβαιώνοντας αργότερα ότι είναι νεκροί. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους φέρεται να είχε καταγωγή από την Αμαλιάδα. Δάσκαλος στο επάγγελμα, παντρεμένος με δύο παιδιά. Φαίνεται πως μάλλον πετούσε πάνω από την πόλη με τον φίλο του. Προς το παρόν είναι άγνωστες οι αιτίες της πτώσης. Καθοδόν βρίσκεται πάντως και η Αστυνομία, με στόχο να συγκεντρώσει καταθέσεις για το συμβάν. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx