VIDEO

Νεκροί δύο Τούρκοι πιλότοι από συντριβή εκπαιδευτικού στην Καισάρεια – Προσπάθησαν να μην το ρίξουν σε αγρότες

Νεκροί δύο Τούρκοι πιλότοι από συντριβή εκπαιδευτικού στην Καισάρεια – Προσπάθησαν να μην το ρίξουν σε αγρότες

Δύο ένστολοι σκοτώθηκαν σήμερα όταν το στρατιωτικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το μεσημέρι στην Καισάρεια/Καππαδοκία, στην κεντρική Τουρκία.

Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την είδηση που ήδη αναφερόταν από τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος SF-260D είχε απογειωθεί από αεροπορική βάση της Καισάρειας για ασκήσεις. Είναι άγνωστοι οι λόγοι της συντριβής. Και οι δύο πιλότοι είναι νεκροί.

Σύμφωνα με αυτόπτες οι άτυχοι στρατιωτικοί έκαναν ελιγμό κατά την πτώση του εκπαιδευτικού για να μην πέσουν επάνω σε περίπου 20 εργάτες γης που δούλευαν στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sabah μάρτυρες είδαν να εκδηλώνεται φωτιά στο αεροσκάφος πριν από την πτώση του.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι