Νεκροί και τραυματίες από ισραηλινή επιδρομή στην Ράφα

Συντονισμένες πιέσεις

Από την ισραηλινή επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 20 Παλαστίνιοι.

Τουλάχιστον 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, σε έναν καταυλισμό εκτοπισμένων της Λωρίδας της Γάζας, στην  Ράφα, ανέφερε ένας αξιωματούχος υπηρεσιών πολιτικής προστασίας στο Reuters.

Tο γραφείο της κυβέρνησης της Χαμάς έκανε λόγο για τουλάχιστον 30 νεκρούς. Ο απολογισμός των νεκρών στον καταυλισμό Ταλ Αλ-Σουλτάν είναι ακόμη απροσδιόριστος, ανέφερε ένας άλλος γιατρός, προσθέτοντας ότι δεκάδες τραυματίστηκαν από τη φωτιά που ακολούθησε μετά τους βομβαρδισμούς, την οποία οι κάτοικοι προσπαθούν ακόμη να κατασβήσουν. Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από το Ισραήλ μέχρι στιγμής.

Πηγή ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι