Νεκροί οι επιβάτες του Τσέσνα

Νεκροί οι επιβάτες του Τσέσνα

Νεκροί είναι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Cessna 172, το οποίο προερχόμενο από το Ισραήλ αντιμετώπισε προβλήματα και έπεσε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Σάμου και συγκεκριμένα στην περιοχή Ποτοκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλιευτικό σκάφος μαζί με σκάφος της Frontex που έφτασαν στο σημείο για εντοπισμό αγνοουμένων εντόπισαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους και επιβεβαίωσαν την πτώση του ενώ στην περιοχή επιχειρούν έρευνες και σκάφη του Λιμενικού. Οι νεκροί σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα. To Cesna κατέπεσε στη θάλασσα γύρω στις 20:00. Σύμφωνα με το samosvoice, η πτώση του αεροσκάφους σημειώθηκε στην προσπάθεια προσγείωσής του στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος», ενώ προηγήθηκε και έκρηξη, πιθανότατα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα το σκάφος να ανατιναχτεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι