Νεκρός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από επεισόδιο με Ρουμάνους στα Χανιά – Μαχαιρώθηκε Παλαιστίνιος στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Κρήτης zarpanews, ένας 20χρονος Αθηναίος ναυαγοσώστης διαπληκτίσθηκε και τελικά συνεπλάκη με παρέα Ρουμάνων και εν συνεχεία κατέρρευσε. Δυστυχώς οι προσπάθειες ανάνηψης δεν απέδωσαν. Παράλληλα στο Ηράκλειο συνεπλάκησαν περίπου δέκα αλλοδαποί -κατά πληροφορίες του cretalive Παλαιστίνιοι-  και μαχαιρώθηκε ένας από αυτούς, ηλικίας 21 ετών.

Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό, μετά τον οποίο φέρεται να έπεσε νεκρός ο νεαρός ναυαγοσώστης σημειώθηκε απόψε στα Χανιά και, ειδικότερα, στην πλατεία Καλυβών. Ο νεαρός, που σύμφωνα με τοπικά μέσα είναι Αθηναίος, διαπληκτίστηκε για άγνωστο σε εμάς λόγο με πέντε άτομα πιθανόν Ρουμάνους- και ο καβγάς κλιμακώθηκε σε ξυλοδαρμό.

Λίγο μετά το επεισόδιο, ο 20χρονος ξαφνικά κατέρρευσε. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο άμεσα, ωστόσο σύμφωνα με το zarpanews, το παλικάρι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Διενεργείται προανάκριση και έχουν γίνει προσαγωγές. Δεν γνωρίζουμε το αίτιο θανάτου.

Εν τω μεταξύ στο Ηράκλειο τραυματίσθηκε με μαχαίρι από ομοεθνείς τους ένας αλλοδαπός ηλικίας 21 ετών και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο νεαρός τραυματίσθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία των Λιονταριών, όπου σημειώθηκε άγριος καβγάς μεταξύ δύο ανδρών, και εν συνεχεία αναμίχθηκαν στη συμπλοκή άλλοι δέκα.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και προέβησαν στη σύλληψη δύο ατόμων για οπλοχρησία και πρόκλησης σωματικής βλάβης. Ο νεαρός νοσηλεύεται και δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι