Νεκρός άνδρας σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα – Φέρει τραύματα από μαχαίρι

Νεκρός άνδρας σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα - Φέρει τραύματα από μαχαίρι

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η σορός του φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Από το σημείο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και έτερος τραυματίας άνδρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο άτομα Φέρεται να τσακώθηκαν -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- και με αιχμηρά αντικείμενα τραυμάτισαν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα πήγε να μαχαιρώσει τον δράστη, ωστόσο ο δράστης τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο 62χρονος να πέσει στην τζαμαρία και να τραυματιστεί θανάσιμα. Το θύμα ήταν Πομάκος από την Ξάνθη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι