Νεκρός Αρμένιος στρατιώτης στη μεθόριο

Νεκρός Αρμένιος στρατιώτης στη μεθόριο

Νεαρός Αρμένιος στρατιώτης σκοτώθηκε όταν Αζέροι άνοιξαν πυρ σε αρμενική περιοχή, κοντά στο Ναχιτσεβάν

Η αρμένικη κυβέρνηση ανέφερε ότι ένας Αρμένιος στρατιώτης σκοτώθηκε σήμερα από δυνάμεις του αζέρικου στρατού, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών.

«Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν άνοιξαν πυρ εναντίον αρμενικής θέσης μάχης στο Μπαρτζρούνι, στη νοτιοδυτική Αρμενία, κοντά στα σύνορα με τον θύλακα του Αζερμπαϊτζάν, Ναχιτσιβάν, και ένας Αρμένιος στρατιώτης τραυματίστηκε θανάσιμα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αρμενικό υπουργείο Άμυνας, συμπληρώνοντας πως διενεργεί έρευνα για το περιστατικό. Σύμφωνα με το υπουργείο, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:35 τοπική ώρα (15:35 ώρα Ελλάδας).

Το περιστατικό σημειώνεται σε μία περίοδο που η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν εκ νέου συζητήσεις για την οριοθέτηση των κοινών συνόρων τους αλλά και που μετά από μια αρχική αισιοδοξία, διαπιστώθηκε σε αυτές στασιμότητα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι