Νεκρός ένας 45χρονος στη φωτιά της Σταμάτας

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνονται οικισμοί - Νέα φωτιά και στο Σουφλί,

Κάτοικος της περιοχής έπαθε ανακοπή και δυστυχώς δεν μπόρεσε κανείς να τον ανατάξει. Ειναι ο δεύτερος σχετικά νέος άνδρας που πεθαίνει φέτος από ανακοπή σε πυρκαγιά, καθώς άλλος ένας  είχε πάθει ανακοπή στη φωτιά της Ηλείας -εκείνος ήταν εθελοντής. Άλλος ένας άνδρας φέρεται να διακομίσθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου όπου και υπέκυψε, ενώ σύμφωνα με άλλες διακόμισθηκε εκεί νεκρός. Άλλες αδιασταύρωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπαθε ανακοπή επειδή εισέπνευσε πολύ καπνό.

Η φωτιά εν τω μεταξύ μαίνεται από το μεσημέρι και το πύρινο μέτωπο έχει μήκος περίπου 1,5 χλμ. Οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται διαρκώς, καθώς η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη Σταμάτα απειλεί πλέον σπίτια. Επιχειρούν 106 πυροσβέστες με 24 οχήματα και έξι πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος συνολικά στη Σταμάτα επιχειρούν αυτή την ώρα 12 αεροσκάφη και 10 ελικόπτερα εκ των οποίων τα δυο συντονιστικά.

Εν τω μεταξύ ξέσπασε φωτιά και σε εργοστάσιο με ανακυκλώσιμα υλικά στη Ριτσώνα, αλλά και σε αγροτική περιοχή στο Δίστομο Βοιωτίας, ενώ μαίνεται και η φωτιά στην Κερατέα, όπου έχουν καεί σπίτια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι