Νεκρός εργάτης – Καταπλακώθηκε από μηχάνημα βάρους 7 τόνων

Κοριτσάκι 3,5 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας μυοκαρδίτιδας από παρβοϊό,

Σιδηρουργικό μηχάνημα βάρους 7 τόνων σε βιοτεχνία στην Ορεστιάδα, μετατοπίσθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες και συνέθλιψε έναν άτυχο εργάτη ηλικίας 50 ετών, πατέρα δύο παιδιών.

Η πυροσβεστική άργησε να σηκώσει το μηχάνημα καθώς δεν ήταν εξοπλισμένη με γερανό εσωτερικών χώρων. Δεν γνωρίζουμε αν ο εργάτης θα μπορούσε να είχε σωθεί αν ήταν άμεσα διαθέσιμος ο κατάλληλος γερανός ή αν ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Διενεργείται προανάκριση για να διαλευκανθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε ο άτυχος άνδρας.

Τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα στη χώρα έχουν υπερτριπλασιασθεί τα τελευταία χρόνια με τουλάχιστον ένα ατύχημα την ημέρα και ένα μοιραίο δυστύχημα μέρα παρά μέρα. Στη διάρκεια του Πάσχα οι σχετικές ειδήσεις “αραίωσαν” λόγω των εορτών και της Πρωτομαγιάς, όμως με το που ξανάρχισε να εργάζεται ο κόσμος, άρχισαν και οι τραγικές ειδήσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι