Νεκρός και τραυματίες από συμπλοκή Αλβανών στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο λύκος κι αν εγέρασε.... 80χρονος τζογαδόρος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη στην Ισπανία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κρατουμένων στην Δ Πτέρυγα (βαρυποινιτών) των φυλακών  Κορυδαλλού, είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί και να εκπνεύσει ένας από αυτούς, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Ο νεκρός εξέτιε ποινή για δυο φόνους που διέπραξε το 2017 -σκότωσε επιχειρηματία αλλά χτυπώντας την στο κεφάλι, και μια ηλικιωμένη. Ο δράστης των δύο φόνων είχε καταφέρει να δραπετεύσει κατά τη μεταγωγή του από τις φυλακές Χανίων αλλά λίγες ημέρες μετά είχε εντοπισθεί και συλληφθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση στην Δ Πτέρυγα άρχισε όταν κλήθηκαν όλοι να μπουν στα κελιά τους και κάποιοι διαφωνούσαν, όμως είναι άγνωστο αν ο Αλβανός μαχαιρώθηκε πισώπλατα για το θέμα των κελιών ή αν κάποιος τον είχε στόχο για άλλους λόγους και άδραξε την ευκαιρία του “ξεσηκωμού” των κρατουμένων για τον καύσωνα. Ο νεκρός φέρεται να σχετιζόταν και με εμπόριο ναρκωτικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι