Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη λεωφόρο Υμηττού

Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα στην Καλαμάτα - Συνελήφθη 58χρονος

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, αυτή τη φορά τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Υμηττού. Από το τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος μοτοσικλετιστής.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 03:35 επί της Λ. Υμηττού 267, με κατεύθυνση προς Νέο Κόσμο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό της Τροχαίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι