Νεκρός ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Απόλυτο χάος στην Σρι Λάνκα – Εισβολή διαδηλωτών στην προεδρική κατοικία (video)

Ο 33χρονος γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλης-Σπυρίδων, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και επήλθε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι συγγενείς του είχαν ανησυχήσει επειδή δεν απαντούσε της τηλεφωνικές τους κλήσεις την Πρωτομαγιά και τον αναζήτησαν στο σπίτι του, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μπουμπουλίνας. Πήγε στο σπιτι ο πατέρας του με έναν κλειδαρά και βρήκε το παιδί του νεκρό στον καναπέ, στο σαλόνι, στις 14:20 χτες το μεσημέρι. Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Πάντως η σορός δεν έφερε σημάδια εξωτερικής βίας ούτε στο διαμέρισμα υπήρχε αναστάτωση ή παραβίαση της εισόδου και η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλεισθεί.

Ο πατέρας του, που ειναι 65 ετών, ήταν επί 20 χρόνια δημοσιογράφος αλλά αργότερα ασχολήθηκε με την πολιτική. Αρχικά ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και εν συνεχεία εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία –εξελέγη για τελευταία φορά το 2015.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι