Νεκρός ο πατέρας του κοριτσιού το οποίο εξεδίδετο από 12 ετών

Νεκρός ο πατέρας του κοριτσιού το οποίο εξεδίδετο από 12 ετών

 

Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας της 14χρονης, η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου από την ηλικία των 12 ετών.

Ο 50χρονος άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε πριν από τέσσερις ημέρες, όμως ο θάνατός του έγινε γνωστός σήμερα. Ο πατέρας, γεννημένος στο Μυλοπόταμο, άφησε σημείωμα. Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο και αν η αυτοχειρία συνδέεται με την μαστροπεία εις βάρος της κόρης του.

Η υπόθεση αυτή άρχισε να ερευνάται προ εξαμήνου από ανώνυμη καταγγελία για την 14χρονη πλέον έφηβη, και μέχρι στιγμής, ενώ εμπλέκονται 12 άτομα που φέρονται να είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι, έχει γίνει μόνον μία σύλληψη -ενός Πακιστανού. Η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης φέρεται να είχε ξεκινήσει από πριν περίπου δύο χρόνια, όταν ήταν 12 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι