Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Σε τροχαίο σκοτώθηκε o γνωστός 34χρονος  ράπερ  Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε από τον έλεγχό του και καρφώθηκε σε κολόνα. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο του χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο, διερχόμενο στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα.

Ο ράπερ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, υπάρχουν στο δρόμο ίχνη από  φρενάρισμα, με στόχο να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου, που από τη σφοδρή σύγκρουση μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με αυτόν να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια, πολύ σοβαρά τραυματισμένος.

Ο Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως ο Mad Clip, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το “ΜΑΜΑ”, “Kotera”, “Sinthikes” και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκ. προβολές στο Youtube. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το “Super trapper”, “O Amerikanos LP” και το “Super Trapper 2”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι