Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε συρόμενη μεταλλική πύλη

Ζάκυνθος

Ένας 34χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε συρόμενη μεταλλική πύλη φαρμακαποθήκης στο Ωραιόκαστρο. Είναι άγνωστο αν ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του προτού κλείσει η πόρτα η οποία σφάλισε πάνω του. Το περιστατικό θυμίζει την τραγική 8χρονη Όλγα που σκοτώθηκε κατά τον ίδιο τρόπο στην πύλη εταιρείας στο Κερατσίνι.

Eνώ όμως για το κοριτσάκι έπαιξε σημαντικό ρόλο η άγνοιά του για το πώς κλείνουν οι πόρτες αυτές, είναι άγνωστο τι υπήρξε καθοριστικό στην περίπτωση του νέου άνδρα. Δεν αποκλείεται να έτυχε να χάσει τις αισθήσεις του στο σημείο και η πόρτα να έκλεισε εν συνεχεία, ή να προσπάθησε να συγκρατήσει την πύλη και να σφήνωσε και να μην τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα thestival.gr, στην οδό Θερμαϊκού διερχόμενος πολίτης αντίκρισε ένα άτομο σφηνωμένο σε μεταλλική συρόμενη πόρτα που βρίσκεται στην είσοδο φαρμακαποθήκης. Κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει και επί τόπου μετέβη περιπολικό της Αστυνομίας και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε ο 34χρονος τη ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι