Νεκρός βρέθηκε ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας Ιωαννίνων

Νεκρός βρέθηκε ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας Ιωαννίνων

Ο 58χρονος καθηγητής Αναστάσιος Τσίνας, πρώην Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, Κοσμήτορας του Τμήματος Γεωπονίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες. Βρέθηκε νεκρός, μάλλον από παθολογικά αίτια, στο σπίτι του στην Άρτα

Ο καθηγητής δεν είχε εμφανιστεί πουθενά τις τελευταίες ημέρες και δεν σήκωνε ούτε το τηλέφωνο, οπότε οι συνάδελφοί του ανήσυχοι ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς δεν είχε στενούς συγγενείς. Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπιτι του, σε μια πρώτη εκτίμηση θεωρούν ότι ο θάνατος επήλθε από παθολογικά αίτια, όμως θα γίνει και πλήρης ιατροδικαστική εξέταση.

Ήταν πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, με γνωστικό αντικείμενο την Παθολογία των Αγροτικών Ζώων και την Κτηνιατρική Φαρμακολογία.

Από τον Φεβρουάριο 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017 υπήρξε αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου με αρμοδιότητες Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Προσωπικού, Σπουδαστικής Μέριμνας & Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Για ένα έτος, το 2018, ήταν πρόεδρος του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, καθώς εκείνη τη χρονιά αυτό απορροφήθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι